вівторок, 3 листопада 2015 р.

3 листопада 2015 року на базі КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти» відбувся семінар-презентація програми культурного обміну між Україною та США для учнів 8-10-х класів «Програма обміну майбутніх лідерів» (FLEX)». Семінар відкрила Наталія Миколаївна Бендерець, перший проректор академії. Продовжили презентацію програми офіційні представники Американських Рад в Україні: Джейсон Хіменес, асистент програми FLEX у м. Вашингтоні (США) та Тетяна Кобець, асистент програми FLEX в Україні.
У заході взяло участь 58 вчителів іноземних мов Київської області.
Тестування за «Програмою обміну майбутніх лідерів» (FLEX) для учнів 8-10-х класів загальноосвітніх навчальних закладів Київщини проходитиме 7-8 листопада 2015 року у новому тест-центрі, який відкрито на базі Комунального вищого навчального закладу Київської обласної ради «Академія неперервної освіти».

До участі у конкурсному відборі запрошуються школярі 8-10 класів, які народилися в період з 01 січня 1999 року по 15 липня 2001 року та володіють англійською мовою. Участь у конкурсі є відкритою та безкоштовною для усіх бажаючих, які підходять за віковими критеріями.
Повну інформацію про конкурс та перелік документів, які необхідні для участі у тестуванні, розміщено на веб-сайті Американських Рад за посиланням http://www.americancouncils.org.ua.
Початок проведення І туру – 7 листопада о 10.00, ІІ туру – 8 листопада о 10.00 за адресою: м. Біла Церква, вул. Ярослава Мудрого, 37, КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти».
Контактна інформація – Американські Ради з міжнародної освіти, телефон: (044) 289-39-52; e-mail:flex@americancouncils.org.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар