понеділок, 12 вересня 2016 р.

10-11 вересня 2016 року у тест-центрі на базі КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти» відбулося тестування для старшокласників за програмою FLEX.
10-11 вересня 2016 року у тест-центрі на базі Комунального вищого навчального закладу Київської обласної ради «Академія неперервної освіти» відбулося тестування для старшокласників за програмою Американських Рад з міжнародної освіти «Програма обміну майбутніх лідерів» (FLEX) для учнів 8-10-х класів загальноосвітніх навчальних закладів Київщини.


У І турі конкурсу взяло участь 150 учнів 8-10-х класів.  Перший тур складався із невеликого письмового тесту з англійської мови. Результати І туру стали відомі в день проведення. До ІІ туру пройшло 60 учасників. Завданням ІІ етапу програми FLEX було написати есе на задані теми. Всі матеріали другого туру будуть надіслані до Вашингтону (США) для оцінювання незалежною експертною комісією.
У м. Біла Церква тестування проводили офіційні представники Американських Рад в Україні: Кірстон Хоу та Ольга Порох, офіційні представники програми FLEX в Україні.
Третій тур відбуватиметься через 3-6 тижнів після другого туру. Співробітники організації American Councils знову приїдуть до центру тестування для проведення третього туру серед учасників, яких було відібрано незалежною експертною комісією Вашингтону. Третій тур включає зустріч з учасниками та їх батьками. На цій зустрічі кожен учасник отримає анкету, на заповнення якої надається два тижні. Після цього анкета має бути повернена до офісу American Councils у м.Києві. Після зустрічі всі учасники третього туру писатимуть два невеликих твори англійською мовою та складатимуть стандартизований тест з англійської мови. Цей тест складається з аудіювання та письмової частини. Крім того, під час третього туру з кожним учасником проводитиметься індивідуальна співбесіда англійською та рідною мовами.
Після отримання анкет від учасників усі документи третього туру знову відсилаються до Вашингтону (США) для розгляду незалежною експертною комісією. Після прийняття рішення комісією, Офіс Американських Рад у Вашингтоні надає інформацію офіційним листом стосовно статусу учасника (фіналіст/альтернативний кандидат/не пройшов) через офіс Американських Рад у м. Києві. Фіналісти та альтернативні кандидати програми будуть визначені у березні-квітні 2017 року.
Після оголошення результатів учасники програми займатимуться підготовкою необхідних документів для отримання американської візи. Протягом червня та липня фіналісти обов’язково проходять програму передвиїзної орієнтації у м. Києві.
Учасники програми FLEX вирушають до Сполучених Штатів Америки у серпні 2017 року, в Україну вони повернуться у травні-червні 2018 року.
Детальну інформацію про програму FLEX та перебіг тестування, розміщено на веб-сайті Американських Рад за посиланням http://www.americancouncils.org.ua.
Контактна інформація  –  Американські Ради з міжнародної освіти,
телефон: (044) 289-39-52; e-mail: flex@americancouncils.org.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар