пʼятницю, 2 жовтня 2015 р.

Feedback від молодих вчителів англійської мови, які щойно завершили курси в КВНЗ КОР «Академії неперервної освіти»!

Завершили роботу курси підвищення фахової кваліфікації вчителів англійської мови, які тривали з 07 вересня по 02 жовтня 2015 року. На курсах навчалося 18 молодих вчителів англійської мови Київської області. Спланована робота з молодими спеціалістами була спрямована на забезпечення вдосконалення всіх компонентів готовності вчителя до навчально-виховної діяльності, у результаті чого зростає рівень її ефективності. Це стало можливим завдяки Наталі Ханлет, волонтеру Корпусу Миру США в Україні, яка проводила тренінги з методики викладання та практикуми англійської мови.
photo 092


Упроцесі роботи було продемонстровано різноманітні прийоми комунікативного навчання англійської мови, способи використання матеріалів підручника на різних етапах уроку у цікавий для учнів спосіб.
Молоді вчителі активно брали участь у виконанні завдань, які Наталі розробляла для них.
Педагоги також мали навчальні заняття у музеї історії освіти Київщини, де ознайомилися із експозиційними матеріалами.
Для вчителів англійської мови було організовано навчальні тренінги від британського видавництва «MacMillan» – «Реалізація соціокультурного компонента у процесі вивчення англійської мови», які проводила Оксана Цегей, старший методист видавництва.
Під час науково-практичної конференції вчителі ділилися враженнями, методичними ідеями, відзначивши високий рівень проведення та організації курсів.
Дякуємо всім, хто доклав зусиль, щоб на заняття слухачі ходили як на свято!

Немає коментарів:

Дописати коментар