середу, 30 вересня 2015 р.

У рамках реалізації Національної програми вивчення та популяризації іноземних мов «GoGlobal» та з метою якісної підготовки вчителів англійської мови до викладання предмета відділ міжнародних освітніх програм КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти» спільно із Орегонським університетом (США) у 2015/2016 навчальному році пропонує он-лайн курси для самоосвіти та професійного розвитку вчителів англійської мови.

Участь педагогів у он-лайн курсах є добровільною та безкоштовною (за умови попереднього відбору кандидатів). Кандидатом може бути один вчитель від району (міста).
У разі успішного закінчення курсу вчителю видаватиметься сертифікат Державного департаменту США та Орегонського університету.

Перелік он-лайн курсів для самоосвіти та професійного розвитку
вчителів англійської мови
The Landscape of English Language Teaching (Опис методів викладання англійської мови)
5-ти тижневий он-лайн курс самоосвіти для вчителів англійської мови. Розпочинається 28 вересня 2015 року. Мета: розвиток навичок викладання англійської мови, покращення методики викладання  для учителів, які хочуть глибше оволодіти комунікативним підходом до викладання англійської мови.
Paths to Success in English Language Teaching (Шляхи досягнення успіху у процесі викладання англійської мови)
5-ти тижневий он-лайн курс самоосвіти для вчителів англійської мови. Розпочинається 09 листопада 2015 року. Мета: розширення методологічних знань вчителя англійської мови стосовно навчання учнів та розвиток комунікативних та рефлексійних навичок.

Немає коментарів:

Дописати коментар